JP MLADOST OPOVO

BESPLATAN POZIV 0800 000 207

E-mail: info@jpmladostopovo.rs

Written by Super User
Category:

OBAVEŠTAVAJU SE GRAĐANI BARANDE DA SU TRENUTNO BEZ VODE ZBOG KVARA NA ULIČNOJ MREŽI U ULICAMA ŽARKA ZRENJANINA I SAVE KOVAČEVIĆA. EKIPE JP "MLADOST" OPOVO SU NA TERENU I RADE NA OTKLANJAJU KVARA. OČEKUJE SE DA ĆE KVAR BITI SANIRAN U ŠTO KRAĆEM VREMENSKOM ROKU.

Written by Super User
Category:

Obaveštavaju se potrošači vode iz Sakula i Sefkerina da će se od 24.05.2021. vršiti očitavanje potrošnje vode na vodomerima za mesec MAJ 2021. godine od strane JP Mladost Opovo.

Molimo potrošače iz Barande i Opova da izvrše samostalno očitavanje potrošnje vode na svojim vodomerima za mesec MAJ 2021. godine u periodu od 24.05.2021. do 31.05.2021. i podatke dostave pozivom na broj telefona 0800/000-207 ili pošalju na e-mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  

Written by Super User
Category:

U okviru projekta nasipanja zemljanih ulica, proširenja i sanacije udarnih rupa na kolovozima u toku je proširenje Šumske ulice u Opovu.

Sprovedeni su zemljani radovi na čišćenju bankina, a zatim sledi nasipanje i ravnanje struganog asfalta. U narednih par dana, zbog aktuelnih radova, Šumska ulica će biti zatvorena od Borisa Kidriča do Maksima Gorkog.